fredag 18 april 2008

LC-mässan 4 oktober 2008

Efter många funderingar och lokalletande gör vi (Ulrika fd.Scrapbodan, Naomi och Michaela) äntligen slag i saken och presenterar här stolt:

LiveCrop-mässan 2008
LC-mässan är en kombinerad pysselträff och mässa i centrala Stockholm med plats för 75 glada scrappare och 6 kända scrapbutiker. Mässan är även öppen för er shoppingsugna som inte har möjlighet att delta i träffen.

LiveCropen
Kl 10-22
Pris: 300 kronor/person
Då ingår en fullspäckad livecrop med massor av utmaningar och priser, lunch och middag (exl dryck), entre´till mässan som finns i huset och lokalhyra.
Utöver detta kommer det att erbjudas några minikurser. Mer information om dessa kommer du att kunna läsa om här i bloggen . Det som är spikat redan nu är att Jessica (Tussan) kommer att hålla en kortkurs. Och vem vill inte lära sig att göra kort som hon? Vi erbjuder även nybörjarkurs i Scrapbooking och stämpling, fler kurser tillkommer, så håll utkik!

Anmälan gör ni till : lcmassan@hotmail.com, då får ni en bekräftelse på er bokning och information om betalning! Anmälan och betalning senast 31 maj. När du betalat är anmälan bindande och din plats garanterad.

Mässan
kl 11-18
6 butiker på plats Pris: 30:- / person, barn under 15 år gratis
Betalas på plats! Ev. barnvagnar lämnas i entrén då utrymmet bland butikerna inte tillåter dessa!

Adress: Sandhamnsgatan 81, Stockholm

Parkering för bil finns nära lokalen och kommunala färdmedel stannar precis utanför! Adress och vägbeskrivning till Mässan kommer finnas här i bloggen!

2 kommentarer:

1russin sa...

Wow, Wooohooo så kul. Jag är anmäld och längtar....

LC mässan sa...

Russin1 :-D Va skoj att du anmält dig!!!
Ja...vi kommer att ha jätteskoj hoppas vi med!