lördag 17 maj 2008

Lite inblick i träffen/mässan

Vi vill påminna er som anmält er till LiveCropen om avgiften.

Den ska vara oss tillhanda senast 31 maj.

Om betalning ej skett av gäster som finns med på ord. gästlistan förlorar ni er plats och en ny gäst från kölistan ( som vi börjar göra snart då endast två platser finns kvar till träffen, 17 maj) får chans till platsen!

Det känns hårt att skriva så men vi måste ha ngt slags system för att få ordning, hoppas ingen tar illa upp!

När det gäller träffen så har vi spånat om utmaningar och det blir fantastiskt kul att få dela ut dessa ( varför är det sååå låååångt tills oktober??) och fantastiskt roligt att få se era tolkningar av dessa!!!!!!

15 stycken utmaningar på en och samma dag, som kommer sätta ert skapande på sin spets.........och ta er fantasi till ställen ni inte trodde fanns............! Vissa utmaningar är traditionella och vissa har ni nog aldrig stött på, här ska stötas och blötas med olika tekniker och dylikt! Men alla är otroligt roliga!!!!!!

Vi kommer rösta en vinnare/utmaning och lotta en vinnare/utmaning- på så sätt vinner fler!

Mässan kommer bli fantastisk! Sex butiker fulla med nya fräscha scrap-produkter som vi får frossa bland!!!!! Ett demoprogram kommer att infinna sig så fort butikerna anmält vad de vill dema, vi väntar med detta program till hösten då nya produkter kommer hela tiden :)

Missa inte heller att vi snart kommer ut med ett kursprogram här på bloggen! Kurserna kommer finnas tillgängliga både för er som är på träffen/ livecropen (kurskostnad 100:-/person/kurs)!

Som sagt- titta in i bloggen och anmäl er så fort ni har möjlighet då kursprogrammet kommit upp ( och lista på vilket ev. material ni behöver ha med er), vi har för närvarande dessa kurser färdiga:

*Nybörjar kurs scrapbooking
*Kortmakeri
*Tussans kortkurs (
http://www.tussans.blogspot.com/ )
*Scrappa Freestyle med Yvonne (
http://www.yvonnescrappar.blogspot.com/ )

och du.......................det kommer mera......................!

På återseende..................

Inga kommentarer: